Posts by: admin

De W.i.G op de Lokale Omroep Goirle

Hierbij twee korte reportages die Lokale omroep Goirle op 7 april heeft gemaakt van de feestelijke receptie in het Atrium Bergvenne en het interview met Hans Hoogendoorn op de W.i.G. Even op de link klikken, de advertentie overslaan en kijken maar.

Lees meer

Foto’s 10e Lustrum

Het ‘Fotoalbum’ is helemaal opgeruimd en er zijn twee nieuwe albums geplaatst: ons eigen uitje om het 10e lustrum te vieren; een echte receptie met cadeautjes en waar ook de burgemeester ons toesprak.  

Lees meer

Wie wordt onze nieuwe bewoner?

Wie wordt onze nieuwe bewoner?

De vereniging ‘Ouderinitiatief Wonen in Goirle’ (W.i.G.)  is op zoek naar een nieuwe bewoner. De vereniging W.i.G. staat voor een woonvoorziening voor twaalf jongvolwassenen met een verstandelijke c.q. meervoudige beperking. De appartementen met gemeenschappelijke voorzieningen zijn gevestigd in de Sint Jansstraat 2-05 in het centrum in Goirle. Gebruik van de woonvoorziening is onlosmakelijk verbonden met…

Lees meer

Wigwam nr. 8 is van de pers gerold

De redactie heeft zich weer de benen onder hun lijf gelopen om alle verhalen bijeen te brengen, maar …….. hij is weer te downloaden voor de familie. Wigwam nr. 8 kun je hier downloaden. (18,3 Mb) Heel veel plezier.

Lees meer

Vaderdagviering 19 Juni 2015

Wij hebben vrijdag 19 Juni onze papa’s in het zonnetje gezet omdat ze altijd super lief voor ons zijn en altijd heel goed voor ons zorgen! En tja… waar kun je papa’s nou blijer mee maken dan een HIGH BEER!!? Precies… dat dachten wij ook. Alle papa’s werden Hartelijk maar streng ontvangen door onze gastheer…

Lees meer