01-11-2006 – WiG op televisie

Ouderinitiatief Wonen in Goirle op televisie !

De Lokale Omroep Goirle besteed aanstaande dinsdagavond 14 november om half negen aandacht aan ons ouderinitiatief in hun live uitzending.

Nu de appartementen aan het einde van het jaar opgeleverd zullen worden is het de hoogste tijd dat we alle inwoners van Goirle en Riel nog eens wat meer vertellen over ons initiatief. Wil, de vader van Willem zal daarom in de uitzending uitleggen wat ons ouderinitiatief Wonen in Goirle precies inhoud, wat we allemaal doen en hoe de bewoners zullen gaan wonen.

Er zijn voor de uitzending ook nog opnames gemaakt in hun toekomstige appartementen en bij hen thuis. Verder nemen Willem en Menno de dappere taak op zich om alle bewoners te vertegenwoordigen in de uitzending! Dat belooft dus nogal wat…….kijk daarom allemaal naar de L.O.G op dinsdag 14 november om 20.30 uur !!

categorie(-n): Dagboek