Activiteiten

1 mei 2007 Rotaryclub Tilburg BEDANKT !  
Het Oranjebal van de Rotaryclub Tilburg stond dit jaar in het teken van de ondersteuning aan ons initiatief Wonen in Goirle.
Daarom hadden de ouders uit het bestuur van Wonen in Goirle en hun partners zich afgelopen maandag keurig en super feestelijk uitgedost ter gelegenheid van de uitnodiging voor dit Oranjebal.
En…….tot hun grote vreugde en verbazing leverde het bal maar liefst € 55.000,- op voor ons ouderinitiatief, geweldig !!!!!! Bekijk hier het krantenartikel uit het Brabands Dagblad en de foto’s !
maart 2007 en kijkje bij ouderinitiatief Wonen in Goirle !
Zoals jullie hebben kunnen lezen kregen alle bewoners van W.i.G vorig jaar december de sleutels van hun appartementen, dit was een bijzonder moment voor alle kinderen maar vooral ook voor alle ouders die er zo hard voor gewerkt hebben. Inmiddels zijn alle kluswerkzaamheden achter de rug en hebben alle bewoners intrek genomen in hun mooie nieuwe appartement. Dit was voor iedereen wel even wennen aan de nieuwe leefomgeving, de begeleiding en aan het samen- en op zichzelf wonen en dat wennen duurt voor velen van ons vast nog wel een tijdje.We laten je graag zien hoe mooi het geworden is, bekijk de foto´s hier!Bekijk hier de presentatie (ca. 14Mb) ter kennismaking met ons ouderinitiatief !
21 december 2006 De sleuteloverdracht heeft plaats gevonden
Alle bewoners hebben tijdens een feestelijk samenzijn in de nieuwe woning hun sluetel van de woning ontvangen.
november 2006 Ouderinitiatief Wonen in Goirle op televisie !
De Lokale Omroep Goirle besteed aanstaande dinsdagavond 14 november om half negen aandacht aan ons ouderinitiatief in hun live uitzending. Nu de appartementen aan het einde van het jaar opgeleverd zullen worden is het de hoogste tijd dat we alle inwoners van Goirle en Riel nog eens wat meer vertellen over ons initiatief. Wil, de vader van Willem zal daarom in de uitzending uitleggen wat ons ouderinitiatief Wonen in Goirle precies inhoud, wat we allemaal doen en hoe de bewoners zullen gaan wonen. Er zijn voor de uitzending ook nog opnames gemaakt in hun toekomstige appartementen en bij hen thuis. Verder nemen Willem en Menno de dappere taak op zich om alle bewoners te vertegenwoordigen in de uitzending! Dat belooft dus nogal wat…….kijk daarom allemaal naar de L.O.G op dinsdag 14 november om 20.30 uur !!
3 mei 2006 Wonen in Goirle in de krant. Bekijk hier het artikel in het Brabanst Dagblad.
december 2005 Kennismakings middag in cafe Brands van alle broers, zussen en aanhang van de bewoners. Tijdens deze middag is er een presentatie getoont, die je hier kunt downloaden en op je gemak nog eens kunt bekijken.
20 oktober 2005 Ouderinitiatief Wonen in Goirle ontvangt van Rabobank Tilburg en omstreken, een flinke bijdrage voor de aanschaf van een gemeenschappelijke keuken. Lees er hier meer over.
medio 2005 Rabobank Tilburg en omstreken bestaat 100 jaar. Bij een verjaardag hoort een kado. Volgens de traditie van onze bank geven we een maatschappelijk kado! Van ons aan de samenleving.
1 augustus 2005 De website van ouderinitiatief Wonen in Goirle officieel online.
maart 2005 Er wordt begonnen met de bouw van het complex aan de St. Jansstraat.
17 november 2002 Eerste gezamelijke activiteit vindt plaats. Er wordt een zwemfestijn georganisserd in het zwembad van van Amarant op de locatie Hoogeveer
november 2002 Oprichting Ouderinitiatief Wonen in Goirle, afgekort WiG.
april 2002 Definitieve bouwlocatie wordt vastgesteld. Het project gaat deel uitmaken van het ontwikkelingsgebied Sint Janstraat in Goirle, midden in het nieuw te bouwen centrum.