Vaderdag viering 19 Juni 2015!!

Welkomswoord van Lars Wij hebben vrijdag 19 Juni onze papa’s in het zonnetje gezet omdat ze altijd super lief voor ons zijn en altijd heel goed voor ons zorgen! En tja… waar kun je papa’s nou blijer mee maken dan een HIGH BEER!!? Precies… dat dachten wij ook.
Alle papa’s werden Hartelijk maar streng ontvangen door onze gastheer van deze avond, Lars. Ze moesten in de gang wachten tot hun kind hun kwam halen waarna we verder door liepen naar de gang. De deur was versierd met mooie letters “HIGH BEER WIG” en na het welkomst woord en uitleg van het verloop van deze avond door Lars gingen de vaders samen met hun kind fanatiek aan de slag met de spelletjes. DSC01318 In 3 groepen werd er gestreden wie het beste kon bier joelen, bier pongen en bier estafette. Dat viel nog niet zo mee want de papa’s kregen bij elk spel een lekker biertje te proeven, met een hapje erbij. Voordat ze het bier dronken konden ze op de kaart lezen wat voor biertje was en een korte toelichting op het biertje. Na de activiteit moesten de vaders het biertje een score geven, “lekker”, “beetje lekker” of “vies”. Volgens ons was er géén één papa die “vies” heeft ingevuld.  Bier estafette
Aan het eind van deze avond was er een prijsuitreiking voor de beste papa van 2015. We willen Hans en Wil dan ook nogmaals van Harte feliciteren met deze mooie overwinning. Ook alle bewoners kregen een mooie prijs omdat ze zo fanatiek meegedaan en geholpen hebben!
Het was weer een super avond. Bedankt Papa’s!!!! Bier Joelen!Papa Wil en Willem met de gewonnen prijzen!Bierpongen