Charlotte
Mooren

Charlotte<br />Mooren

Groep:

Hallo allemaal, ik heet Charlotte Mooren en ik ben geboren op 18 september 1974 met het Prader-Willi syndroom. Omdat ik heel vlug dik word, moet ik uitkijken met wat ik eet. Dat is erg moeilijk voor mij,  want ik lust altijd alles. Dankzij goede afspraken met mijn ouders en begeleiders, kan ik hier goed mee omgaan. Gelukkig weerhoud mijn beperking mij niet van een leuk , gezellig, creatief, sociaal en ondernemend leventje.

Ik woon al een aantal jaren op mezelf in een leuk appartement op het W.i.G. en dat vind ik heerlijk. Ik ben best een zelfstandige dame en dat kan je hieronder wel lezen denk ik.

Ik werk drie dagen in de week bij het activiteitencentrum ‘De Vleugel’ in Tilburg en ik handwerk daar. Dit handwerk wordt verkocht in de winkel van het AC. Omdat ik gek ben op paarden, werk ik twee dagen in de week bij manege ‘De Heideruiter’ in Goirle, waar ik de paarden mag verzorgen. Bewegen is heel belangrijk voor mij en daarom doe ik aan aquarobics. Maar ook ga ik iedere week wandelen met een wandelvriend. Ik ga bijna iedere week naar de soos en regelmatig naar het zondagmiddagcafé. Ik houd van puzzelen, maak graag scoobi-doo’s en ben gek op geurtjes en sieraden. Daarnaast haak en brei ik van alles. Maar ook voor een gezelschapsspelletje ben ik altijd te vinden. Tv, daar heb ik niet zoveel mee.

Ik heb nog drie broers en een zus. Ik ben tante van vier neefjes. Regelmatig ben ik dan ook een dagje op pad om iets leuks te doen met mijn familie!

Handwerken is mijn lust en mijn leven.