Cindy
Linkels

Cindy<br />Linkels

Groep:

Hallo,  ik ben Cindy Linkels, ik ben 23 december 1979 in Goirle geboren. Ik heb daar ook altijd met mijn ouders gewoond. Toen ik 20 jaar was is mijn pappa overleden en dat vind ik heel erg, gelukkig heb ik wel een nieuwe pappa gekregen en die vind ik ook heel lief. Ik ben dol op mijn broer Jordy, zijn vriendin Brechtje en mijn nichtje Shirley.

Ik wilde ook altijd graag op ”mijn eigen” wonen en daar heeft mijn mamma  goed voor gezorgd. Ik woon nu in de W.i.G aan de St. Jansstraat in Goirle samen met nog elf andere bewoners en heb het daar goed naar mijn zin. Wij wonen er nu vier jaar, hebben daar ieder een eigen appartement en daarnaast een gezamenlijke grote keuken en een heel mooie woonkamer. Wij worden daar ondersteund door een 24-uurs begeleiding en natuurlijk heb ik ook mijn ouders nog, die mij bij veel dingen helpen.

Klik voor een vergroting

Ik luister erg graag naar muziek en heb dus veel cd’s.

Ik ga vier dagen naar een dagbesteding, slaap op woensdag even uit, moet daarna naar de fysio en ga ’s middags ontspannen op een soos. Natuurlijk heb ik ook hobby’s.  Ik ga graag dansen en zwemmen, verders houd ik van wandelen en draai dagelijks mijn eigen Nederlandstalige  muziek. Ik ga graag met mijn ouders op vakantie naar Zeeland, lekker drie weken naar de camping. We gaan ook wel eens een weekend, ik noem dat “proefdraaien”. We gaan daar fietsen, winkelen, naar markten, een terrasje pikken en natuurlijk lekker luieren op het strand. Daarnaast geniet ik enorm van de logeerweekenden bij mijn ouders in Diessen.

Als ik thuis ben in de W.i.G. zijn er ook regelmatig leuke activiteiten, we knutselen, playbacken, spelen spelletjes, wandelen en winkelen in Goirle en natuurlijk maken we ook vaak gezellige uitstapjes.

Mocht je het leuk vinden kom dan maar eens op bezoek, ik zorg dan voor koffie of thee.

Tot slot wil ik zeggen; het is fijn om in de W.i.G. te zijn.

Groetjes, Cindy Linkels.

Ook heb ik veel knuffels op mijn kamer.

Lekker thuis

Wandelen aan het strand met mijn ouders.