Dennis
van Ierland

Dennis<br />van Ierland

Groep:

Ik ben Dennis van Ierland en ben geboren op 6 mei 1992. Ik heb het syndroom van Down en daar heb ik helemaal geen last van hoor.

Ik ben dit jaar op de W.i.G. komen wonen en tot die tijd woonde ik bij mijn moeder en broer. Maar ik vond zelf wel dat ik er aan toe was om op een appartement op mezelf te gaan wonen. Nu het prachtig is ingericht, heb ik het er reuze naar mijn zin. Wel moest ik even wennen dat ze op de W.i.G. ook regeltjes hebben zoals thuis bij mama, maar goed, dat neem ik er gewoon maar bij.

Ik ben een bezige bij en ook nog eens erg goed in imiteren en grappig zijn. Ik werk in het theater Tiuri (http://www.theatertiuri.nl/) 4 dagen in de week en sinds kort ook 1 dag in een restaurant, Maxime Place. Verder spreek ik graag af met mijn vrienden. Soms komen ze naar mij ,maar ik ga ook bij hun langs. De meeste dingen regel ik zelf, zoals bellen, afspraken maken en ook mijn eten kopen en klaarmaken. Behalve het avondeten dan, daar wordt op de W.i.G. goed voor gezorgd.

Ik zit op atletiek met Rob en Noortje en verder houd ik van tv kijken en entertain ik graag mensen. Komt dat even goed uit, dat ik in het theater werk en optreed!