Lars
Vugts

Lars<br/>Vugts

Groep:

Ik ben Lars Vugts en ik ben geboren op 16 november 1993.

Ik woon sinds een dik jaar op het W.i.G. en vind dat vooral heel erg stoer. Op jezelf wonen en voor jezelf zorgen vind ik wel leuk. Natuurlijk bemoeit de begeleiding zich met me, maar ik kan ze dan heel goed vertellen hoe ik het allemaal zie als je op jezelf woont.

Ik woon samen met elf andere jongeren en dat betekent natuurlijk dat je allemaal wat taakjes moet doen. Die doe ik dan ook netjes, want helpen is iets wat ik graag doe. Als je het maar gewoon even vraagt aan me. Ik ben een echte gastheer en zorg goed voor mijn visite, die ik dan ook regelmatig krijg.

Ik werk de hele week bij ‘De Opstap’, maar op woensdagmiddag ben ik vrij. Dan verschoon ik mijn bed en doe ik de boodschappen. Want dat hoort er allemaal bij als je op jezelf woont.

Ik ga nog wel regelmatig bij mijn ouders en broer en zus logeren, want die kunnen mij natuurlijk nog niet zo goed missen.

Ik ben gek op tv kijken en luister graag naar muziek. Op dinsdag ga ik sporten bij ‘De Haspel’. Ik ben gek op pizza, maar ik lust echt geen aardappelpuree. Ook ga ik graag fietsen op mijn tandem en hou ik wel van een grapje.

Met K3 op de bank naar PSV kijken. Helemaal top.