Martijn
Hoogendoorn

Martijn<br />Hoogendoorn

Groep:

Hoi, ik ben Martijn Hoogendoorn en ik ben op 23 juli 1983 geboren.

Een aantal jaren geleden ben ik het huis uitgegaan en op mezelf gaan wonen in Goirle op de W.i.G. Op mijn eigen appartement krijg ik met vaak visite.

Mijn ouders en twee geweldige zussen komen mij heel vaak opzoeken en ook nemen ze me regelmatig mee op stap.  Mijn zussen – en trouwens ook mijn moeder – kopen graag leuke kleding voor mij en ik zie er dus altijd toppie uit.

Mijn pa heeft een gave motor en daar ben ik helemaal gek op. Als ik ga wandelen moet ik altijd even stilstaan en lachen als er weer zo’n vette motor voorbij komt razen.

Sinds mijn 4e jaar ben ik ernstig meervoudig gehandicapt doordat er toen een virus in mijn hoofd is gekomen. Dit heeft mijn hersenfuncties zodanig beschadigd dat ik nu nauwelijks kan praten en moeilijk kan lopen en functioneren.

Maar ik geniet van alles wat ik kan en heb en ben eigenlijk altijd vrolijk. Ik word eigenlijk alleen maar boos als ik niet begrepen word ,want dat is als je niet kan praten soms wel eens lastig. Want ik weet heel goed wat ik wil en dat zal ik dan ook even vertellen hier.

Ik ben gek op tekenen en kleuren. Kan hier uren mee bezig zijn. Verder moet je van mijn Disney boekjes afblijven, want daar blader ik graag in en puzzelen is ook iets wat ik goed kan. Ik zwem iedere zaterdag en ga ook één keer in de week sporten. Wandelen en buiten zijn is ook iets waar ik echt van geniet.

Vanaf 1 oktober 2013 ga ik niet meer de deur uit om te werken, maar word mijn dagbesteding voortaan aangeboden bij mij thuis.

Lekker op de bank liggen en lezen: mijn ding.

Lekker op de bank liggen en lezen: mijn ding.