Noortje
Aerts

Noortje<br />Aerts

Groep:

Hallo allemaal, ik ben Noortje Aerts, een meisje met Down Syndroom en ik ben op 6 december 1983 geboren.

Ik heb een lieve broer en die komt regelmatig bij mij op bezoek en ik mag ook wel eens bij hem logeren. Ook heb ik een zus waar ik regelmatig op visite ga. Dit vind ik allemaal erg leuk, want we gaan dan altijd iets leuks doen. Ook mijn ouders vragen mij zo nu en dan of ik zin heb om te komen logeren. Ik zeg dan geen “nee”.

Ik woon al een aantal jaartjes op mezelf in een mooi appartement op het W.i.G. Ik heb hier ook veel vrienden en dat vind ik fijn. Ik ben een gezelschapsmens en houd van kletsen en knuffelen. Maar ook voor een partijtje voetbal of badminton ben ik ‘in’, want ik ben dol op sport. Ik zit dan ook zelf op atletiek en doe regelmatig mee aan wedstrijden.

Twee dagen per week werk ik op bakkerij ‘De Smaakmakers’ en drie dagen op de weverij bij het Textielmuseum. Ik ben een vrolijke meid die veel lacht en geniet van goede muziek. Zelf zing ik ook graag een stukje mee en doe dit vol overgave. Het maakt mij niet uit of ik dan op moet treden voor mensen of dat ik alleen op mijn appartement helemaal uit mijn dak ga.

03_vrijw-avond

Mijn eigen zitkamer.

Druk aan het werk aan mijn bureau.

Druk aan het werk aan mijn bureau.