Sabrina
Claessen

Sabrina<br />Claessen

Groep:

Hoi, ik ben Sabrina Claessen en ik ben geboren op 15 augustus 1983.

Ik woon op het W.i.G. in Goirle en heb daar mijn eigen appartement maar ook in de algemene huiskamer heb ik een heel eigen plek. Die heb ik nodig omdat ik graag vanuit een veilig plekje alles overzie en volg.

Ik ben ernstig meervoudig gehandicapt omdat ik een stukje van het uiteinde van ‘de korte arm van chromosoom 9’ mis, maar veel liever praat ik over wat ik allemaal wèl kan.

Want ik ben een meid die best goed weet wat ik wil en dit aan eenieder, die goed naar mij kijkt, kan laten zien. Ik geniet ervan als mijn moeder bij me op visite komt en ook als papa of mijn broer mij op komen opzoeken vind ik dit fijn.

Overdag ga ik naar een activiteitencentrum bij Prisma. Daar doe ik allerlei leuke dingen zoals paardrijden en muziektherapie.

Ik hou van wandelen en dan het liefst als het buiten waait of regent. Hobbelige wegen maken mij ook blij. Ik heb een abonnement op de Efteling en de Beekse Bergen, dus ik ben een ondernemend typje. G-krachten geven mij een enorme kick. Er verschijnt dan een enorme lach op mijn gezicht. Maar mijn favoriete bezigheid is en blijft toch wel spelen met lege chipszakken terwijl er een leuk muziekje op de achtergrond speelt.

Hier kan ik uren in wegdommelen.