Willem
Schellekens

Willem<br />Schellekens

Groep:

Ik ben Willem Schellekens. Ik heb het syndroom van Down en ben geboren op 6 april 1984.

Net als mijn twee zussen, ben ook ik op mezelf gaan wonen in een mooi appartement op het W.i.G. in Goirle. Dit vind ik erg leuk en ik houd mijn appartement prima bij.

Ik ben een echte ‘familieman’ en ben dan ook apetrots op mijn pa en ma en mijn zussen. En natuurlijk ook op mijn zwagers. Het allertrotst ben ik wel op mijn neefjes en nichtjes. Ik ga regelmatig een weekend logeren bij mijn ouders en zo kan ik dus ook mijn taak als oom goed vervullen. Met mijn pa ga ik regelmatig naar een wedstrijd van Willem ll.

Ik ben de jongste van het gezin en wordt door allemaal heel erg verwend! Overdag kan je mij vinden in de plantenkas van Amarant. Ze zeggen dat ik groene vingers heb en dat is ook zo. Planten moeten goed verzorgd worden en dat kan ik als de beste en ik vind het ook zeer leuk om te doen. Thuis ga ik regelmatig naar de bieb om boeken te halen over planten .

Hobby’s heb ik ook zat: muziek, dansen, zwemmen en ik zit bij het G-hockey. Daarnaast ben ik een trouw bezoeker van de ‘soos’ en ik knutsel graag. Ook zingen en spelletjes spelen op mijn spelcomputer vind ik leuk. Sporten en sport kijken zijn mijn favoriete bezigheden. Daarnaast speel ik graag een potje darten en als het niet waait buiten, daag ik iedereen uit voor een potje badminton. Op het W.i.G. daag ik graag de leiding uit voor een potje dammen.

05_vrijw-avond

Achter mijn stoere bureau.

Ook heb ik al in een echte tank gereden.
Ook heb ik al in een echte tank gereden.